Laadpaal kopen
in Nijmegen?

Spara verzorgt de complete installatie van laadpalen in Nijmegen en omstreken. Dak voor dak verduurzamen wij onze mooie stad! Bij ons kun je rekenen op:

Zij kozen voor persoonlijk advies,
lokale service en goede kwaliteit

De zonnepanelen konden snel geleverd worden tegen een goede prijs. Installatie ging soepel, geen gedoe.
B. W.
B. W.
Professioneel bedrijf. Deskundig (verstand van electrotechniek), zorgvuldige installatie, betrouwbaar
Peter
Peter
Na verschillende offertes te hebben opgevraagd ben ik met Spara in zee gegaan om bij ons zonnepanelen te plaatsen. Het contact was direct en plezierig, de wachttijden kort en de installatie verliep probleemloos, waarbij de elektricien zich heeft ingespannen om aan mijn wensen tegemoet te komen. Al met al ben ik heel tevreden.Lees meer
Bernard Fikkers
Bernard Fikkers
Spara heeft de zonnepanelen prima en vakkundig aangelegd evenals het vervangen van de meterkast. Er werd netjes gewerkt en in goed overleg.
Hennie Te Dorsthorst
Hennie Te Dorsthorst
Goede informatie, snelle en correcte levering. Helemaal tevreden en we bevelen Spara absoluut aan!
Sytze Dirk Malda
Sytze Dirk Malda
js_loader

Wij installeren laadpalen van Alfen

Waarom een Alfen laadpaal

Een omvormer is het hart van de installatie. Een omvormer zet de stroom die jouw zonnepanelen opwekken om in stroom die je in huis kunt gebruiken. Dit moet natuurlijk zo efficiënt mogelijk gebeuren, want je wil geen kostbare energie verliezen. Wij bieden drie verschillende soorten omvormers aan.

  • Een string-omvormer, waarbij er een centrale kabel langs alle zonnepanelen loopt. Handig voor schaduwvrije daken. Hiervoor gebruiken wij Growatt omvormers.
  • Een centrale omvormer met optimizers achter elk paneel. Deze optimizers zorgen ervoor dat de panelen onafhankelijk van elkaar werken. Deze omvormers komen van SolarEdge.
  • Micro-omvormers. Deze omvormers van Enphase vervangen een centrale omvormer. Elk paneel heeft een eigen omvormer, waardoor er binnen ook geen grote, centrale omvormer hoeft te hangen. Micro-omvormers schakelen de panelen ook eerder in en later uit, waardoor je meer energie opwekt. In het geval van micro-omvormers bieden we bijvoorbeeld de Enphase IQ8 aan.
 

In 5 stappen
uw laadpaal geïnstalleerd

Stap 1
Technische opname

Onze specialisten komen langs om je woning te bekijken. Op deze manier kunnen wij een inschatting maken van de ideale ligging van de zonnepanelen. Daarnaast is er ook alle tijd voor vragen en geven we advies over jouw specifieke situatie.

Stap 2
Voorstel

Na de opname doen wij een voorstel, zodat je weet waar je aan toe bent en wat het gaat kosten.

Stap 3
Werkvoorbereiding

Nadat je akkoord gaat met ons voorstel, beginnen we aan de werkvoorbereiding. We lopen alles nog even na, zodat we zeker weten dat de installatie zonder problemen verloopt.

Stap 4
Installatie

We komen langs om de zonnepanelen te installeren! Dit doen we snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk last hebt van het werk. De panelen liggen meestal binnen één dag op het dak.

Stap 5
Oplevering

Na het installeren van de zonnepanelen voeren we een eindinspectie uit en laten we zien hoe de installatie werkt. Daarna ontvangt u van ons een eindafrekening. 

Jouw lokale partner
voor uw zonnepanelen, laadpaal en thuis batterij

Als je in of rondom Nijmegen zonnepanelen wil installeren, dan zit je bij ons goed. Wij komen graag bij jou thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. Het installeren van de beste zonnepanelen is elke keer maatwerk, want elk dak is weer anders. Wij zien het als onze missie om inwoners van Nijmegen en omstreken te helpen om minder afhankelijk te worden van fossiele brandstoffen. Daarom komen we graag langs om naar jouw dak te kijken.

De Echte Installateur

Wij zijn gecertificeerd met het InstallQ Echte Installateur keurmerk. Dat betekent niet alleen dat we een erkend bedrijf zijn, maar ook dat we op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving in ons vakgebied. Vraagt jouw verzekeraar om een erkend bedrijf? Dan staan wij voor je klaar.
We helpen je daarnaast ook altijd met persoonlijk advies, zodat we de zonnepanelen op de meest efficiënte manier plaatsen.

Enphase Gold Installer badge Dutch 1
unnamed (2)

Spara Energy

De oprichter van Spara, Johannes van Broekhuizen, heeft al meer dan tien jaar ervaring met zonne-energie. Hij werkte eerst voor grote projecten door heel Nederland, maar wilde zich liever focussen op zijn eigen stad. Spara richt zich daarom als lokale installateur op Nijmegen en omgeving. Om ook anderen te helpen verduurzamen, leggen we tegenwoordig ook graag zonnepanelen in Arnhem.

Spara bestaat nu uit een klein team van ongeveer 10 medewerkers, dat zich inzet om Nijmegen dak voor dak te verduurzamen. Een wereld waarin alle energie duurzaam wordt opgewekt, lijkt nog ver weg. Maar met elk nieuw zonnepaneel komt het toch een stapje dichterbij