Laadpaal kopen
in Nijmegen?

Spara verzorgt de complete installatie van laadpalen in Nijmegen en omstreken. Dak voor dak verduurzamen wij onze mooie stad! Bij ons kun je rekenen op:

Zij kozen voor persoonlijk advies,
lokale service en goede kwaliteit

Zeer tevreden over het advies en plaatsen van de zonnepanelen en de laadpaal. Communicatie verliep netjes ook icm onze aannemer, wij kunnen Spara van harte aanbevelen!
Romay Romp-Chris
Romay Romp-Chris
Leveren prima vakwerk voor een goede prijs. Goede top materialen, werken veilig en netjes. Mannen zijn attent. Attenderen me op zaken die ze waarnemen op mijn dak (lood wat gescheurd was gekit, tijdelijke reparatie & vervangen van een aantal dakpannen). Het meedenken wat het beste is door de elektricien vond ik ook super. We zijn net als mijn ouders die ons voorgingen dik tevreden en gaan giga reclame voor ze maken.Lees meer
M v.B
M v.B
Heel fijn bedrijf. Zonnepanelen liggen erg netjes op het dak en de elektriciteit uiterst netjes geïnstalleerd. Gewoon top, ik zou dit bedrijf zeker aanraden. De informatie die ze geven was ten alle tijden ook nuttig en duidelijk zowel tijdens de bezichtiging als tijdens de installatie.Lees meer
Koos van de kerkhof
Koos van de kerkhof
Er zijn 8 N-type en glas op glas zonnepanelen geplaatst met Enphase IQ8-MC micro-omvormers. Precies wat ik wilde. Er was wat tegenslag tijdens de plaatsing door de aanwezigheid van een wespennest onder de dakpannen. Na verwijderen is de installatie een week later afgerond. Spara maakte hier geen enkel probleem van en waren tussentijds altijd goed bereikbaar. Alleen de installatiegarantie zou best wat langer mogen zijn.Lees meer
Joseph de Bie
Joseph de Bie
Correcte vakkundige en zeer gemotiveerde SPARA installateurs!‚Vakmanschap is Meesterschap‘
Herman Arts
Herman Arts
js_loader

Wij installeren laadpalen van Alfen

Waarom een Alfen laadpaal

Een omvormer is het hart van de installatie. Een omvormer zet de stroom die jouw zonnepanelen opwekken om in stroom die je in huis kunt gebruiken. Dit moet natuurlijk zo efficiënt mogelijk gebeuren, want je wil geen kostbare energie verliezen. Wij bieden drie verschillende soorten omvormers aan.

  • Een string-omvormer, waarbij er een centrale kabel langs alle zonnepanelen loopt. Handig voor schaduwvrije daken. Hiervoor gebruiken wij Growatt omvormers.
  • Een centrale omvormer met optimizers achter elk paneel. Deze optimizers zorgen ervoor dat de panelen onafhankelijk van elkaar werken. Deze omvormers komen van SolarEdge.
  • Micro-omvormers. Deze omvormers van Enphase vervangen een centrale omvormer. Elk paneel heeft een eigen omvormer, waardoor er binnen ook geen grote, centrale omvormer hoeft te hangen. Micro-omvormers schakelen de panelen ook eerder in en later uit, waardoor je meer energie opwekt. In het geval van micro-omvormers bieden we bijvoorbeeld de Enphase IQ8 aan.
 

In 5 stappen
uw laadpaal geïnstalleerd

Stap 1
Technische opname

Onze specialisten komen langs om je woning te bekijken. Op deze manier kunnen wij een inschatting maken van de ideale ligging van de zonnepanelen. Daarnaast is er ook alle tijd voor vragen en geven we advies over jouw specifieke situatie.

Stap 2
Voorstel

Na de opname doen wij een voorstel, zodat je weet waar je aan toe bent en wat het gaat kosten.

Stap 3
Werkvoorbereiding

Nadat je akkoord gaat met ons voorstel, beginnen we aan de werkvoorbereiding. We lopen alles nog even na, zodat we zeker weten dat de installatie zonder problemen verloopt.

Stap 4
Installatie

We komen langs om de zonnepanelen te installeren! Dit doen we snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk last hebt van het werk. De panelen liggen meestal binnen één dag op het dak.

Stap 5
Oplevering

Na het installeren van de zonnepanelen voeren we een eindinspectie uit en laten we zien hoe de installatie werkt. Daarna ontvangt u van ons een eindafrekening. 

Jouw lokale partner
voor uw zonnepanelen, laadpaal en thuis batterij

Als je in of rondom Nijmegen zonnepanelen wil installeren, dan zit je bij ons goed. Wij komen graag bij jou thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. Het installeren van de beste zonnepanelen is elke keer maatwerk, want elk dak is weer anders. Wij zien het als onze missie om inwoners van Nijmegen en omstreken te helpen om minder afhankelijk te worden van fossiele brandstoffen. Daarom komen we graag langs om naar jouw dak te kijken.

De Echte Installateur

Wij zijn gecertificeerd met het InstallQ Echte Installateur keurmerk. Dat betekent niet alleen dat we een erkend bedrijf zijn, maar ook dat we op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving in ons vakgebied. Vraagt jouw verzekeraar om een erkend bedrijf? Dan staan wij voor je klaar.
We helpen je daarnaast ook altijd met persoonlijk advies, zodat we de zonnepanelen op de meest efficiënte manier plaatsen.

Enphase Gold Installer badge Dutch 1
unnamed (2)

Spara Energy

De oprichter van Spara, Johannes van Broekhuizen, heeft al meer dan tien jaar ervaring met zonne-energie. Hij werkte eerst voor grote projecten door heel Nederland, maar wilde zich liever focussen op zijn eigen stad. Spara richt zich daarom als lokale installateur op Nijmegen en omgeving. Om ook anderen te helpen verduurzamen, leggen we tegenwoordig ook graag zonnepanelen in Arnhem.

Spara bestaat nu uit een klein team van ongeveer 10 medewerkers, dat zich inzet om Nijmegen dak voor dak te verduurzamen. Een wereld waarin alle energie duurzaam wordt opgewekt, lijkt nog ver weg. Maar met elk nieuw zonnepaneel komt het toch een stapje dichterbij