Thuisbatterij voor je zonnepanelen?

Spara helpt u uw energieopslag te optimaliseren met thuisbatterijen in Nijmegen en omstreken. Woning na woning helpen we u om het meeste uit uw bestaande zonnepanelen te halen, ongeacht of ze zijn uitgerust met micro-omvormers of string omvormers! Bij ons kunt u rekenen op:

Wij respecteren je privacy

Zij kozen voor persoonlijk advies,
lokale service en goede kwaliteit

Goed advies, goede service en nette en vakkundige plaatsing. Heel tevreden !
Steven Visser
Steven Visser
Het contact met het bedrijf was professioneel en vriendelijk. De installateurs kwamen op de afgesproken tijd en klaarden de klus sneller dan verwacht. De zonnepanelen werken en de rekening was als verwacht. Ik kan Spara Energy van harte aanbevelen.Lees meer
Etienne Rouwette
Etienne Rouwette
Beter laat dan nooit…. We waren al langer van plan zonnepanelen te laten plaatsen. Op advies van de buren kwamen we, onverwacht, bij Spara Energy terecht.Vanaf het eerste moment een ontzettend prettig, deskundig maar vooral ook persoonlijk contact. De mensen van kantoor, de mannen op het dak, en in de meterkast, de baas zelf….iedereen was vriendelijk, toegankelijk en deskundig. Het werk werd op een professionele en zorgvuldige nette wijze uitgevoerd. Op ons toch wat oudere dak, liggen strak in de zon, onze nieuwe zonnepanelen.Aanrader om dit door Spara te laten doen.Wijnand en TheoLees meer
Theo Bouten
Theo Bouten
Fijn bedrijf met een scherpe prijs en heel goed in t meedenken met alles. Vooral op t gebied van de meterkast verreweg t beste advies gegeven. Dit tot tegenstelling van 5 andere bedrijven die waren komen kijken.Het werk zelf geen heel vlot en erg netjes. Ze overleggen alles goed met je en dat geeft een heel fijn gevoel. Aanrader dus!Lees meer
Joris Michels
Joris Michels
De mannen van Spara Energy zijn heel professioneel, communiceren goed en correct en de klus van 6 zonnepanelen leggen was binnen 1 dag helemaal af. Ik kan ze van harte aanbevelen!
Nanette Bosch
Nanette Bosch
js_loader

Onze zonnepanelen en omvormers

Thuisbatterij: een
slimme investering

Wilt u uw energieonafhankelijkheid vergroten? Dan zijn thuisbatterijen de perfecte oplossing! Wij bieden Enphase IQ Battery 3T en 10T, een thuisbatterij van topkwaliteit die naadloos kan worden geïntegreerd in uw bestaande zonne-energiesysteem, ongeacht of u micro-omvormers of string omvormer gebruikt. De batterij is betrouwbaar en duurzaam, waardoor u er lang plezier van kunt hebben. Dit maakt het een waardevolle toevoeging aan uw duurzame woning.

Naast thuisbatterijen biedt Spara ook zonnepanelen en laadpalen aan. Alles wat u nodig heeft om uw duurzame energie-ecosysteem te optimaliseren.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Thuisbatterij - optimaliseer uw Zonne-energieopbrengst

De Enphase IQ Battery 10T is het hart van uw energieopslag. Deze thuisbatterij slaat de stroom op die uw zonnepanelen opwekken, zodat u deze kunt gebruiken wanneer u deze nodig heeft, zoals in de avond of tijdens stroomuitval. Dit verhoogt de efficiëntie van uw zonne-energiesysteem, aangezien er geen waardevolle energie verloren gaat.

  • Compatibiliteit: De IQ Battery 10T werkt naadloos samen met zowel micro-omvormers als een string omvormer. Dit maakt het een flexibele oplossing die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in uw bestaande zonne-energiesysteem.
  • Eenvoud: Deze thuisbatterij is eenvoudig te installeren dankzij een volledig geïntegreerd systeem en een plug-and-play installatie. Hierdoor is de overgang naar verbeterde energieopslag probleemloos
  • Veiligheid: De IQ Battery 10T gebruikt veilig geteste batterijcellen en een lithium-ijzerfosfaat samenstelling voor maximale veiligheid en een lange levensduur. U kunt erop vertrouwen dat deze batterij zowel betrouwbaar als duurzaam is.

In 5 stappen
thuisbatterij op locatie

Stap 1
Technische opname

Onze specialisten komen langs om je woning te bekijken. Op deze manier kunnen wij een inschatting maken van de ideale plaatsing van de thuisbatterij. Daarnaast is er ook alle tijd voor vragen en geven we advies over jouw specifieke situatie.

Stap 2
Voorstel

Na de opname doen wij een voorstel, zodat je weet waar je aan toe bent en wat het gaat kosten.

Stap 3
Werkvoorbereiding

Nadat je akkoord gaat met ons voorstel, beginnen we aan de werkvoorbereiding. We lopen alles nog even na, zodat we zeker weten dat de installatie zonder problemen verloopt.

Stap 4
Installatie

We komen langs om de thuisbatterij te installeren! Dit doen we snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk last hebt van het werk. De thuisbatterij is binnen één dagdeel geïnstalleerd.

Stap 5
Oplevering

Na het installeren van de thuisbatterij voeren we een eindinspectie uit en laten we zien hoe de installatie werkt. Daarna ontvangt u van ons een eindafrekening. 

Jouw lokale partner
voor zonnepanelen

Als je in of rondom Nijmegen thuisbatterij wil laten installeren, dan zit je bij ons goed. Wij komen graag bij jou thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. Het installeren van de beste thuisbatterij is elke keer maatwerk, want elk dak is weer anders. Wij zien het als onze missie om inwoners van Nijmegen en omstreken te helpen om minder afhankelijk te worden van fossiele brandstoffen. Daarom komen we graag langs om naar jouw dak te kijken.

De Echte Installateur

Wij zijn gecertificeerd met het InstallQ Echte Installateur keurmerk. Dat betekent niet alleen dat we een erkend bedrijf zijn, maar ook dat we op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving in ons vakgebied. Vraagt jouw verzekeraar om een erkend bedrijf? Dan staan wij voor je klaar.
We helpen je daarnaast ook altijd met persoonlijk advies, zodat we de zonnepanelen op de meest efficiënte manier plaatsen.

Enphase Gold Installer badge Dutch 1
unnamed (2)

Heb je nog vragen?

Jou energieleverancier is wettelijk verplicht de zonnestroom die je teruglevert op jaarbasis te verrekenen met je verbruik uit het elektriciteitsnet. Vanaf 2023 wordt deze regeling mogelijk met 9% afgebouwd.

Dit is niet meer nodig, sinds januari 2023 factureren wij zonnepanelen zonder BTW.

Na het uitbrengen van een indicatieve offerte plannen wij altijd een technische schouw in. Hieruit zal blijken of uw meterkast geschikt is en wat de eventuele bijkomende kosten zijn. 

Ja, Wij zijn installQ erkend installateur en leveren installaties op volgens de laatste norm.

Wij installeren vanaf 6 zonnepanelen en monteren geen zonnepanelen op dakkapellen. 

Nee, de duurzaamheidslening kunt u aanvragen bij uw gemeente. 

Spara Energy B.V.

De oprichter van Spara Energy, Johannes van Broekhuizen, heeft al meer dan tien jaar ervaring met zonne-energie. Hij werkte eerst voor grote projecten door heel Nederland, maar wilde zich liever focussen op zijn eigen stad. Spara richt zich daarom als lokale installateur op Nijmegen en omgeving. Om ook anderen te helpen verduurzamen, leggen we tegenwoordig ook graag zonnepanelen in Arnhem.

Spara bestaat nu uit een klein team van ongeveer 10 medewerkers, dat zich inzet om Nijmegen dak voor dak te verduurzamen. Een wereld waarin alle energie duurzaam wordt opgewekt, lijkt nog ver weg. Maar met elk nieuw zonnepaneel komt het toch een stapje dichterbij

Wij respecteren je privacy